Nieuw seizoen My 600-lb Life - Where Are They Now? vanaf maandag te zien op TLC

Nieuw seizoen My 600-lb Life - Where Are They Now? vanaf maandag te zien op TLC
Mensen die meer dan 250 kilo wegen

Kijktip :

Het nieuwe seizoen van het realityprogramma 'My 600lb Life: Where Are They Now?' volgt de moeilijke strijd van mensen die meer dan 250 kilo wegen en die hun leven weer onder controle proberen te krijgen. Het nieuwe seizoen is elke maandag om 20.30 uur te zien op TLC.

My 600-lb Life - Where Are They Now? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Succes
Zelfs na een maagverkleiningsoperatie blijft het risico bestaan dat de kilo's weer snel terugkomen als de patiënten hun eetpatroon niet rigoureus aanpassen. Het blijkt dat slechts 5% van de patiënten met een maagverkleiningsoperatie succes heeft op de lange termijn. De rest valt terug.

De tekst gaat verder onder deze video's

Alleen
Voor Maja uit de eerste aflevering wordt het extra moeilijk wanneer haar vriend haar verlaat. Hij had nog wel zo beloofd haar te steunen in haar proces en nu staat ze er voor het eerst van haar leven helemaal alleen voor. Ze heeft nog geen operatie gehad, maar moet daarvoor eerst voldoende afvallen, wat nu nog moeilijker gaat dan eerst. Kan ze ondanks alles toch doorzetten?

My 600-lb Life - Where Are They Now? is vanaf maandag 17 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Je kunt alle afleveringen van My 600-lb Life - Where Are They Now? terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen My 600-lb Life - Where Are They Now? vanaf maandag te zien op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier