Vitesse - Ajax live op tv (Eredivisie)

Vitesse - Ajax live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 34ste speelronde

Sport :

Op zondag 16 mei spelen Ajax en Vitesse in de laatste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het GelreDome in Arnhem. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2. Ook komen de hoogtepunten van de wedstrijd in het schakelprogramma op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Vitesse - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De kampioenen van de Eredivisie zijn na hun kampioenschap ook nog niet gestopt met winnen: Feyenoord en VVV-Venlo werden nadien nog verslagen.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Vitesse
De Arnhemmers gaan voor het eerst in de geschiedenis van de club via hun rang in de competitie rechtstreeks Europees voetbal halen. Ze lieten vorige week Feyenoord definitief achter zich.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing op deze wedstrijd is, net als die van de andere wedstrijden in deze speelronde, vanaf 14.00 uur te zien op ESPN. Na de wedstrijd zijn een aantal interviews en analyses van deze wedstrijd te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Vitesse - Ajax is zondag 16 mei om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vitesse - Ajax live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier