FC Utrecht - PSV live op tv (Eredivisie)

FC Utrecht - PSV live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 34ste speelronde

Sport :

Op zondag 17 mei spelen FC Utrecht en PSV in de laatste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Galgenwaard in Utrecht. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3.

De samenvatting van FC Utrecht - PSV vind je na de wedstrijd op Gids.tv.

PSV
PSV is sinds vorige speelronde (donderdag) zeker van de tweede plek, waardoor ze definitief het ticket voor de voorronde van de Champions League te pakken hebben.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing op deze wedstrijd is, net als die van de andere wedstrijden in deze speelronde, vanaf 14.00 uur te zien op ESPN. Na de wedstrijd zijn een aantal interviews en analyses van deze wedstrijd te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

FC Utrecht - PSV is zondag 17 april om 14.30 uur live te zien op ESPN 4. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op FC Utrecht - PSV live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier