Willem II - Fortuna Sittard live op tv (Eredivisie)

Willem II - Fortuna Sittard live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 34ste speelronde

Sport :

Op zondag 16 mei spelen Willem II en Fortuna Sittard in de laatste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. De wedstrijd is om 14.30 uur live te zien op het online platform ESPN Watch. Ook komen de hoogtepunten van de wedstrijd in het schakelprogramma op ESPN 1.

De samenvatting van Willem II - Fortuna Sittard vind je na de wedstrijd op Gids.tv.

ESPN Watch
Deze wedstrijd is alleen online te zien, via ESPN Watch. De wedstrijd is dus niet direct op tv te zien. Lees hier waar je ESPN Watch kunt kijken.

Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing op deze wedstrijd is, net als die van de andere wedstrijden in deze speelronde, vanaf 14.00 uur te zien op ESPN. Na de wedstrijd zijn een aantal interviews en analyses van deze wedstrijd te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Willem II - Fortuna Sittard is op zondag 16 mei om 14.30 uur te zien via ESPN Watch. Online is de samenvatting te zien bij Gids.tv. Vanaf 19.00 uur in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willem II - Fortuna Sittard live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier