Nieuw op Videoland: V House: Inside the Mansion vanaf dinsdag te zien

Nieuw op Videoland: V House: Inside the Mansion vanaf dinsdag te zien
TikTokkers maken nieuw groepsaccount

Kijktip :

TikTok wordt een steeds populairder medium en succesvolle TikTokkers leiden bijzondere levens. V House: Inside the Mansion seizoen 1 is vanaf dinsdag 18 mei te zien op Videoland.

Lees hier welke series je deze week nieuw kunt streamen op Videoland.

Het verhaal
Voor jonge creators biedt het platform dé kans om zich te profileren. In de nieuwe realityreeks V House: Inside the Mansion volgen we acht van deze jongvolwassen TikTok creators die voor de grootste uitdaging uit hun nog prille social carrière staan: ze krijgen de kans om samen een Nederlands TikTok groepsaccount te starten en zo succesvol mogelijk te maken.

Lees hier komend weekend onze serierecensie van V House: Inside the Mansion.

Hoewel ze op hun solo accounts ruim 4,5 miljoen volgers hebben, moeten ze voor het @vhouse account helemaal opnieuw beginnen. Lukt het ze om hun creativiteit te combineren en de sweet spot te vinden in de constant veranderende wereld van social media? Niet alleen voeren ze hun eigen ideeën uit, ook krijgen ze opdrachten en challenges van bekende gasten.

Lees hier waar je vanaf 18 mei V House: Inside the Mansion seizoen 1 kunt streamen. Genre: Reality. IMDb-score: n.n.b.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Videoland: V House: Inside the Mansion vanaf dinsdag te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier