Nieuw seizoen Mighty Ships vanaf dinsdag 18 mei te zien op Discovery

Nieuw seizoen Mighty Ships vanaf dinsdag 18 mei te zien op Discovery
Grootste en meest ingenieuze schepen ter wereld

Kijktip :

Vanaf dinsdag 18 mei kun je op Discovery genieten van een nieuw seizoen van Mighty Ships, waarin de grootste en meest ingenieuze schepen ter wereld de revue passeren. Met in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen: de Yasin Bey.

Elektriciteit
Dit wonderlijke schip blijkt een varende elektriciteitscentrale te zijn, die afgelegen gebieden van stroom moet voorzien. Mighty Ships stapt aan boord van de Yasin Bey voor zijn eerste reis, van de scheepswerf in Istanbul naar het kleine eilandje Ambon (Indonesië). Daar zal het schip voor anker gaan en de lokale bevolking vijf jaar lang voorzien van elektriciteit.

Gedoopt
Maar kan het schip überhaupt uitvaren? De Yasin Bey moet eerst gedoopt worden, maar nog voordat het zover is blijken er al problemen te zijn met de balans van het voormalige vrachtschip, dat door het Turkse bedrijf Karadeniz Powership Co. is omgebouwd naar zijn huidige functie. De ingenieurs krijgen de taak het mankement te ontdekken én te repareren.

Het nieuwe seizoen van Mighty Ships is vanaf dinsdag 18 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Mighty Ships vanaf dinsdag 18 mei te zien op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier