Voorbeschouwing op Eurovisie Songfestival dinsdag te zien op NPO 1

Voorbeschouwing op Eurovisie Songfestival dinsdag te zien op NPO 1
Rik van de Westelaken blikt vooruit

Kijktip :

Deze week barst het feest in Ahoy Rotterdam dan eindelijk los: het Eurovisie Songfestival keert terug in Nederland. Op de avonden van de halve finales en de finale presenteert Rik van de Westelaken de voorbeschouwingen op NPO 1.

Voorbeschouwing halve finale 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Wat kunnen we verwachten?
De voorbeschouwingen, die zo'n half uur duren, zijn bedoeld om de kijker voor te bereiden op het spektakel dat we die avond gaan zien in Ahoy. Samen met enkele gasten blikt Rik van de Westelaken vooruit op die avond van het muziekfestival. Zo wordt er natuurlijk gesproken over de artiesten die het podium zullen betreden.

Bookmakers
Verder worden ook de voorspellingen van de bookmakers onder de loep gelegd. Welke landen scoren goed, en van welke acts hoeven we maar weinig te verwachten? Richard Groenendijk is op locatie in Rotterdam en spreekt achter de schermen met de artiesten en presentatoren Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit en Nikkie de Jager.

De voorbeschouwing op de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival is op dinsdag 18 mei vanaf 20.35 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de voorbeschouwing op het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing op Eurovisie Songfestival dinsdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier