Prachtig filmdrama You're Not You dinsdag te zien op RTL 8

Prachtig filmdrama You're Not You dinsdag te zien op RTL 8
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Begin deze eeuw was Hilary Swank een grote Hollywoodster met twee Oscars achter haar naam. Swanks carrière raakte vervolgens ietwat in het slop, maar zo nu en dan liet ze wat van haar oude talent zien - bijvoorbeeld in You're Not You. Deze film is dinsdag te zien op RTL 8 en je kunt You're Not You streamen via Google Play en iTunes.

Het verhaal
Het mooie en luxe leventje van Kate stort als een kaartenhuis in elkaar als ze de diagnose ALS krijgt, een vernietigende en ongeneeslijke spierziekte. Samen met haar man Evan gaat ze op zoek naar een geschikte verzorgster en ontmoet zo de chaotische studente Bec. Die heeft nul ervaring maar heeft iets nodig om haar stuurloze leven richting te geven. Het onwaarschijnlijke duo, de keurige pianiste en de dolende losbol, vormt ondanks de afkeuring van Evan al snel een perfect team.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Eerlijk is eerlijk: sympathie en emoties oproepen door een film te maken over iemand met een zware ziekte voelt vaak een beetje goedkoop aan. Helaas vervalt You're Not You regelmatig in overdreven sentimentaliteit, zoals we dat wel vaker in Hollywood zien. Dat neemt echter niet weg dat de film in de kern een mooi verhaal vertelt. Ook de cast is heel aardig; Hilary Swank zet één van haar betere rollen neer sinds Million Dollar Baby (2004) en in de bijrollen zien we ook prima acteurs. Al met al een degelijke film.

Cast
Naast Hilary Swank (Logan Lucky) en Emmy Rossum (The Day After Tomorrow) zijn ook Josh Duhamel (Love, Simon) en Marcia Gay Harden (Point Blank) te zien in You're Not You. Deze film is geregisseerd door George C. Wolfe (Ma Rainey's Black Bottom).

You're Not You (2014) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op dinsdag 18 mei om 20.25 uur te zien op RTL 8. Genre: drama. Speelduur: 102 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV