Maandag bij Beau: Lee Towers en Dave Von Rave over de magie van Ahoy

Maandag bij Beau: Lee Towers en Dave Von Rave over de magie van Ahoy
De gasten van maandag 17 mei

Kijktip :

Wie zijn er nog meer te gast?

De gasten bij Beau van maandag 17 mei

  • Heel Nederland zit klaar voor het interview met koningin Máxima. Te gast zijn Antoinnette Scheulderman en MarcMarie Huijbregts.

  • Het Songfestival strijkt neer en daarom zijn alle ogen vanaf vandaag op één stad gericht: Rotterdam. Hoe is Rotterdam de afgelopen jaren veranderd, wat maakt de stad uniek en waarom is Ahoy zo magisch? We vragen het Rotterdammers Lee Towers en Dave Von Raven.

  • Als eregast komt burgemeester Aboutaleb vanavond langs. Hij zal live de skyline van Rotterdam verlichten ter ere van het Songfestival!

  • De Utrechtse Stefania gaat Griekenland vertegenwoordigen tijdens het Songfestival. Met het nummer 'Last Dance' hoopt ze de harten van de kijkers te veroveren.Stefania Liberakakis schuift samen met de componist van haar nummer, Dimitris Kontopoulos, aan.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij Beau: Lee Towers en Dave Von Rave over de magie van Ahoy of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier