De Oranjezomer start 10 juni: mannen Veronica Inside bespreken EK21, Tour de France & Olympische Spelen

De Oranjezomer start 10 juni: mannen Veronica Inside bespreken EK21, Tour de France & Olympische Spelen
Ook belangrijke rol weggelegd voor Hélène Hendriks

Nieuws :

Nederland kan zich op gaan maken voor een zomer vol sport, met het EK Voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen op het programma. SBS6 springt daar vol op in met De Oranjezomer, waarin we twee maanden lang kunnen genieten van de scherpe analyses van de boegbeelden van Veronica Inside, aangevuld door Hélène Hendriks, die vooral vanaf diverse locaties verslag zal uitbrengen.

Verschillende locaties
In De Oranjezomer, dat vanaf 10 juni dagelijks wordt uitgezonden, geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp twee maanden achtereen hun kijk op het nieuws en de actualiteit rondom de belangrijkste sportevenementen van de zomer van 2021. Ook houden ze al het andere nieuws, zoals we dat van ze gewend zijn, nauwlettend in de gaten. Het programma zal twee locaties worden uitgezonden: tijdens het Europees kampioenschap voetbal vormt Slot Zeist het decor. Na de EK-finale op 11 juli verhuizen de mannen naar Droompark de Zanding in Otterlo. Op deze locatie wordt de laatste week van de Tour de France besproken, gevolgd door de Olympische Spelen.

Vaste gasten & muziek
Zoals we van Veronica Inside gewend zijn, zullen ook verschillende, aansprekende, gasten voor wat extra reuring en prikkelende opmerkingen gaan zorgen tijdens De Oranjezomer. Wat te denken van Hans Kraay Jr., Jan Boskamp, Dick Advocaat en Marcel van Roosmalen? Danny Vera, The Clarks, Erwin Java én diverse gastartiesten zullen de muzikale omlijsting gaan verzorgen.

De Oranjezomer is van 10 juni t/m 11 juli dagelijks direct na het EK-duel van die avond om ca. 22.55 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl, met vanaf 11 juni voorafgaand van 20.00 uur tot 20.45 uur een voorbeschouwing. Vanaf 12 juli t/m 8 augustus is De Oranjezomer dagelijks tussen 21.30 uur tot 22.30 uur te zien. Direct na afloop kun je alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer start 10 juni: mannen Veronica Inside bespreken EK21, Tour de France & Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier