Dinsdag in Op1: Songfestivalbaas Sietse Bakker over eerste halve finale

Dinsdag in Op1: Songfestivalbaas Sietse Bakker over eerste halve finale
Dit zijn de gasten van dinsdag 18 mei

Kijktip :

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 18 mei

  • Eindelijk is het zover: na twee jaar wachten en na anderhalve week van repetities komt vanavond de eerste halve finale van het songfestival op tv. Het is één de grootste producties van de wereld. Hoofdproducent Sietse Bakker heeft alles tot in de puntjes voorbereid: nu moet het goed gaan! Direct na de uitzending zit hij bij Op1 om na te praten.

  • Het Eurovisie Songfestival barst vanavond eindelijk los in Ahoy Rotterdam. Het is nu onder andere aan bookmakerfavoriet Malta en ons buurland België om hun muzikale talenten te bewijzen. Live vanuit Ahoy blikken we direct na de halve finale terug op het zangspektakel met Nick en Simon, Jamai en danseres Euvgenia Parakhina.

  • Cornald Maas kan vanavond eindelijk doen waar hij voor is gekomen: commentaar geven bij de eerste halve finale van het Songfestival. Direct na de uitzending holt hij heel Ahoy door om bij Op1 aan te schuiven en na te praten over de terechte finalisten, de onterechte verliezers en de verrassingen van de avond.

  • Shirma Rouse deed in 2013 als achtergrondzangeres van Anouk mee aan het Eurovisie Songfestival in het Zweedse Malmö. Daar werd ze ook nog eens uitgeroepen tot beste backing vocalist. Nu is ze razend enthousiast want het zangfestijn is dit jaar in haar eigen stad: Rotterdam. Ze schreef een lofzang voor de stad en laat die vanavond live in Op1 aan ons horen.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV