Dinsdag in De Vooravond: Songfestival voorbeschouwing met Richard Groenendijk

Dinsdag in De Vooravond: Songfestival voorbeschouwing met Richard Groenendijk
Dit zijn de gasten van dinsdag 18 mei

Kijktip :

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Elke werkdag schuiven interessante gasten aan bij De Vooravond. In de talkshow praten presentatoren van de show Fidan Ekiz en Renze Klamer over de meest actuele onderwerpen. Bekijk hieronder wie vanavond te gast zijn.

De gasten in De Vooravond - dinsdag 18 mei

  • Samir El Y. kreeg vandaag negen jaar cel en tbs met dwangverpleging opgelegd wegens het doodschieten van Bas van Wijk in Amsterdam. Een duur horloge speelde een belangrijke rol in het misdrijf. En dat is steeds vaker het geval, signaleert Saskia Belleman.

  • Een icoon van een stem: Evert ten Napel. Hij schreef een biografie over zijn 40-jarige carrière als sportverslaggever: ‘Het Volksparkstadion is van Oranje’.

  • Emma Wortelboer geeft weer een update, backstage bij het Songfestival. En vanavond is de eerste halve finale, we beschouwen voor met Richard Groenendijk, Ellen Deckwitz, Thomas Erdbrink en het 10-jarige orakel Branko van Schijndel.

  • Froukje covert een Nederlandse Songfestivalwinnaar en Fleur, door de Volkskrant de Frans zingende sixtiespopsensatie genoemd, sluit af met een onvergetelijke Songfestival-classic.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in De Vooravond: Songfestival voorbeschouwing met Richard Groenendijk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier