Woensdag in Beau: Davina Michelle over haar Songfestival-act

Woensdag in Beau: Davina Michelle over haar Songfestival-act
Dit zijn de gasten van woensdag 19 mei

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van woensdag 19 mei

De eerste halve finale van het Songfestival was een groot succes. Over één optreden werd vooral nagepraat, maar dat was niet van een deelnemend land. Hoewel sommigen dachten dat Davina Michelle playbackte, stal ze met haar act de show. Vanavond schuift Davina Michelle aan bij Beau.

Johnny Logan won het Europese liedjesfestijn maar liefst drie keer en kreeg daardoor de eretitel mr. Songfestival. Uiteraard is hij in Rotterdam en schuift hij vanavond aan.

Het feest van het Eurovisie Songfestival gaat door! Gerard Joling, Marc-Marie Huijbregts en Carlo Boszhard vertellen wat ons morgen allemaal te wachten staat, tijdens de tweede halve finale.

Elke show mogen er 3500 toeschouwers bij het Songfestival in Rotterdam zijn. Demissionair staatssecretaris Mona Keijzer was gisteren bij de eerste halve finale en vertelt bij Beau over het Fieldlab-experiment en haar liefde voor het Songfestival.

Een snoeihard rapport van de Algemene Rekenkamer vandaag, er was slechte controle op de uitgaven van diverse ministeries tijdens de coronacrisis. We praten erover met politiek commentator
Wouter de Winther.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: Davina Michelle over haar Songfestival-act of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier