Vrijdag 21 mei in Bed & Breakfast: varkens knuffelen en Mergelgrotten

Vrijdag 21 mei in Bed & Breakfast: varkens knuffelen en Mergelgrotten
B&B-houders testen elkaars onderneming

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast gaan opnieuw drie stellen bij elkaar op bezoek om elkaars onderneming aan een strenge test te onderwerpen. Wat vinden ze van de B&B van anderen, en hoeveel geld hebben ze er voor over?

Bed & Breakfast gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Varkens knuffelen
We beginnen de aflevering in Noord-Brabant, bij Jack en Marlieke. Zij namen de bed & breakfast over waar ze ooit hun huwelijksnacht beleefden en ze nemen hun gasten mee op een bijzonder uitje: varkens knuffelen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Limburg, waar Anita en Peter een oude school ombouwden tot B&B, met uitzicht op de heuvels en de kerk.

Mergelgrotten
Met hun gasten bezoeken Anita en Peter de Mergelgrotten die zo kenmerkend zijn voor het gebied. De aflevering wordt afgesloten met een nacht en ontbijt bij Nicole en Tim. Zij bouwden in hun achtertuin een B&B. Met behulp van een interieurstylist kwamen de opvallende themakamers tot stand.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 21 mei in Bed & Breakfast: varkens knuffelen en Mergelgrotten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier