Donderdag in De Vooravond: Gordon blikt vooruit op tweede halve finale Songfestival

Donderdag in De Vooravond: Gordon blikt vooruit op tweede halve finale Songfestival
Dit zijn de gasten van donderdag 20 mei

Kijktip :

Elke werkdag schuiven interessante gasten aan bij De Vooravond. In de talkshow praten presentatoren van de show Fidan Ekiz en Renze Klamer over de meest actuele onderwerpen. Bekijk hieronder wie vanavond te gast zijn.

De gasten in De Vooravond - donderdag 20 mei

  • Habtamu de Hoop, Nilüfer Gündoğan & Daan de Kort hebben hun eerste vijftig dagen als Kamerlid erop zitten. Hoe bevalt het Haagse pluche?

  • Rivkah op het Veld, Jeroen Gortworst & Winfried Baijens maken de podcast ‘Schaduwspits’. Daarin vragen ze spelers waarom het zo moeilijk is om in de voetbalwereld uit de kast te komen.

  • Vanavond is de tweede halve finale van het Songfestival. We blikken vooruit met Gordon, Richard Groenendijk en het 10-jarige orakel Branko van Schijndel. Onze vliegende reporter Emma Wortelboer gaat weer backstage.

  • En er is muziek van Froukje en Lucas Hamming.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: Gordon blikt vooruit op tweede halve finale Songfestival of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier