Donderdag in Op1: Karin Bloemen blikt terug op tweede halve finale Songfestival

Donderdag in Op1: Karin Bloemen blikt terug op tweede halve finale Songfestival
Dit zijn de gasten van donderdag 20 mei

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 20 mei

  • Na een dag rust is het vanavond alweer tijd voor de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. En met landen als Griekenland, met de Nederlandse Stefania Liberakakis, Portugal en zelfs een optreden van Amerikaanse wereldster Flo Rida belooft het wederom een waar spektakel te worden. Wie zijn de onterechte verliezers, de terechte finalisten en de verrassingen van de avond? Direct na de show blikken we bij Op1 terug met liefhebbers Jamai Loman, Karin Bloemen, Ed Nijpels en Frits Huffnagel.

  • Na hun debuut als duo afgelopen dinsdag staan commentatoren Sander Lantinga en Cornald Maas vanavond voor hun tweede grote klus. Met scherpe analyses zullen ze ook de tweede halve finale van het songfestival van live commentaar voorzien. Direct na de show rennen ze van het commentatorhokje naar de studio van Op1 en blikken ze terug op de eerste dagen van hun samenwerking.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Karin Bloemen blikt terug op tweede halve finale Songfestival of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV