Songfestival-special Op1 zaterdag direct na afloop finale te zien op NPO 1

Songfestival-special Op1 zaterdag direct na afloop finale te zien op NPO 1
Astrid Joosten en Paul de Leeuw praten na

Kijktip :

Op zaterdag 22 mei vindt de grote finale van het Eurovisie Songfestival 2021 plaats in Ahoy Rotterdam, waar de opvolger van Duncan Laurence tot winnaar wordt gekroond. Direct na afloop is er een speciale aflevering van Op1 te zien op NPO 1.

Op1 gemist? Kijk de beste fragmenten en alle afleveringen terug via Gids.tv.

Napraten
Wie gaat er zaterdagavond met de winst vandoor? Is het Italië, op dit nummer de nummer één bij de bookmakers, of toch Frankrijk, Malta of misschien wel Zwitserland? Helaas lijkt onze eigen Jeangu Macrooy (22ste bij de bookmakers) weinig kans te maken, maar niettemin valt er waarschijnlijk genoeg na te praten met de Songfestivalliefhebbers in de studio.

Gasten en presentatie
De gasten voor de uitzending van zaterdagnacht zijn nog niet bekend; die worden in de loop van zaterdag 22 mei bekendgemaakt door de NPO. Wie de uitzending gaan presenteren, staat al wel vast: Astrid Joosten en Paul de Leeuw nemen deze speciale nachtaflevering van Op1 voor hun rekening. De uitzending wordt live uitgezonden vanuit Ahoy.

De Songfestival-uitzending van Op1 is in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 mei rond 01.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Songfestival-special Op1 zaterdag direct na afloop finale te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV