Serierecensie: M.O.D.O.K is Marvel-sitcom die nergens écht grappig wordt

Serierecensie: M.O.D.O.K is Marvel-sitcom die nergens écht grappig wordt
Patton Oswalt als de superschurk

Film :

Vanaf 21 mei staat het eerste seizoen van M.O.D.O.K. op Disney Plus. Marvel komt de laatste maanden met heel veel series in het live-action genre, maar er komt nu weer een animatieserie bij. Is deze serie de moeite waard? Lees hier de recensie van M.O.D.O.K. seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Failliet
Na jarenlang geen controle over de wereld te hebben gekregen en te hebben gestreden met superhelden, werd M.O.D.O.K verwijderd uit zijn bedrijf A.I.M. nadat het failliet is gegaan en is verkocht aan de rivaliserende GRMBL. Dan begint hij af te rekenen met zijn besmettelijke familie terwijl hij wordt geconfronteerd met een midlife-crisis.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Deze recensie gaat alleen over de eerste aflevering van M.O.D.O.K..

We moeten het de makers van deze serie nageven: het is een one-of-a-kind serie met een bizar plot en bijzondere karakters. Zoiets zie je niet vaak en ga je niet vaak zien. Toch is deze serie heel moeilijk inkomen, vooral omdat deze serie zichzelf iets te serieus neemt, waardoor de humor heel vaak niet landt. Voor de die hard Marvel fans is het wel een feestje, want cameo's van Iron Man en Wonder Man (later in de serie) zullen veel ogen doen vergroten. 2,5 ster.

Cast
Patton Oswalt (The Goldbergs), Melissa Fumero (Brooklyn Nine-Nine), Aimee Garcia (Lucifer) en Jon Hamm (Mad Men) spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Alex Kamer (Robot Chicken).

Vanaf 21 mei 2021 is M.O.D.O.K. seizoen 1 te streamen op Disney Plus. Genre: Animatie, Superhelden. IMDb-score: n.n.b.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV