Ierse thrillerserie Smother vanaf maandag 24 mei te zien op BBC First

Ierse thrillerserie Smother vanaf maandag 24 mei te zien op BBC First
Combinatie van familiedrama en thriller

Kijktip :

Vanaf maandag 24 mei kun je op BBC First, de Nederlandse zender met Britse tv-series, genieten van de Ierse drama-thrillerserie Smother. Deze spannende productie is een combinatie van familiedrama en thriller.

Geheimen
Centraal staan enkele diep verborgen geheimen en de grote gevolgen die ze hebben voor de hoofdrolspelers. We volgen Val, die er vlak na de onverwachte dood van haar man Denis probeert achter te komen wat er precies met hem gebeurd is nadat hij op haar verjaardagsfeest ophef veroorzaakte door hun scheiding aan te kondigen.

Diepe sporen
Denis mag inmiddels dan overleden zijn, het manipulerende gedrag van deze dominante man en vader heeft diepe sporen nagelaten bij alle gezinsleden. Langzaam maar zeker begint het steeds meer tot Val door te dringen dat het gedrag van Denis extreme gevolgen heeft gehad. Is één van hen tot moord gedreven?

De thrillerserie Smother is vanaf maandag 24 mei wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ierse thrillerserie Smother vanaf maandag 24 mei te zien op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier