Keiharde actiefilm John Wick: Chapter 2 woensdag te zien op Veronica

Keiharde actiefilm John Wick: Chapter 2 woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en iTunes

Kijktip :

De carrière van Keanu Reeves verloopt met de nodige ups en downs. De laatste jaren heeft hij de smaak weer te pakken, en dat is vooral te danken aan één franchise: John Wick. Woensdag is het keiharde en indrukwekkende tweede deel te zien op Veronica. Je kunt John Wick: Chapter 2 streamen via onder meer Netflix en iTunes.

Het verhaal
John Wick is een legendarische huurmoordenaar die wordt gedwongen terug te keren uit zijn pensioen. Een voormalige medewerker probeert een schimmige, internationale moordenaarsbende te pakken te krijgen. Vanwege een gezworen eed om hem te helpen reist John af naar Rome, waar hij het op moet nemen tegen de meest dodelijke moordenaars van de wereld.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Net als veel andere actiefilms moet de John Wick-franchise het niet hebben van de ijzersterke scenario's, maar in tegenstelling tot andere producties maakt dat hier geen snars uit. John Wick heeft namelijk de vetste actie van de afgelopen tien jaar te bieden. Ook in de tweede film mag Keanu Reeves zich weer uitleven als de held uit de titel, die allerlei gespuis van zich af moet zien te slaan. Dat wordt op fenomenale wijze in beeld gebracht en daardoor zit je constant op het puntje van je stoel. Een adrenalinestoot zoals je ze maar zelden krijgt.

Cast
Naast Keanu Reeves (The Matrix) en Common (The Hate U Give) zijn ook Laurence Fishburne (The Mule) en Ruby Rose (The Meg) te zien in John Wick: Chapter 2. Deze film is geregisseerd door Chad Stahelski.

John Wick: Chapter 2 (2017) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is woensdag 20 oktober om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 122 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Keiharde actiefilm John Wick: Chapter 2 woensdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV