Vrijdag bij Beau: vooruitblikken op finale Songfestival met o.a. Gerard Joling

Vrijdag bij Beau: vooruitblikken op finale Songfestival met o.a. Gerard Joling
De gasten van vrijdag 21 mei

Kijktip :

De twee halve finales zitten erop en het is tijd voor de grote finale van het Eurovisie Songfestival. Morgen is het zover en hoe kan het dan ook anders dan dat deze uitzending van Beau in het teken staat van dit spektakel. Wie zitten er vanavond aan tafel om erover mee te praten?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van maandag 17 mei

  • De 65e editie van het Eurovisie Songfestival nadert zijn ontknoping. Ondanks alle coronamaatregelen is Rotterdam deze week het centrum van de wereld geworden. Met burgemeester Ahmed Aboutaleb blikken we terug op de afgelopen dagen én we kijken vooruit naar de finale morgen.

  • Morgen is het dan is het eindelijk zover! De grote finale van het songfestival, live vanuit Ahoy Rotterdam. Wat kunnen we verwachten? We blikken vooruit met Marieke Elsinga, Carlo Boszhard, Marc-Marie Huijbregts en natuurlijk is Gerard Joling er ook weer.

  • Schietende politieagenten en wilde achtervolgingen. Beelden die we niet vaak zien: het leek wel het Wilde Westen in Amsterdam. En in België is al dagenlang een klopjacht gaande op de extreemrechtse Jürgen Conings. We nemen de heftige crimeweek door met Peter R. de Vries.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag bij Beau: vooruitblikken op finale Songfestival met o.a. Gerard Joling of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV