Vanavond op tv: Onmogelijke duetten met Jamai en Willeke Alberti, Deze quiz is voor jou en meer

Vanavond op tv: Onmogelijke duetten met Jamai en Willeke Alberti, Deze quiz is voor jou en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 23 mei

Kijktip :

Na het Songfestivalspektakel van gisteravond, is er vanavond gewoon weer een ouderwets gezellig aanbod te zien op televisie. Zo kun je kijken naar Linda de Mol's Deze quiz is voor jou: aanpassingen in huis waarin BN'ers zoveel mogelijk geld bij elkaar moeten zien te spelen. Ook kun je kijken naar Onmogelijke Duetten met deze week onder andere Jamai en Willeke Alberti. Dat en meer! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 23 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Deze quiz is voor jou: aanpassingen in huis

SBS 6
19:55 uur

Deze quiz is voor jou zoveel mogelijk geld te verdienen om twee zieke ouders te helpen met aanpassingen in het huis en het aflossen van schulden. De twee teams die de quiz van Linda de Mol spelen zijn WNL-presentatrices Lisette Wellens & Nikki Herr en SBS6-presentatoren Johnny de Mol & Dennis Weening. Ze spelen voor Helen en haar man Patrick. Ze zitten samen afgekeurd thuis. Helen heeft een mislukte stamceltransplantatie achter de rug en de artsen kunnen niets meer voor haar betekenen. Patrick heeft COPD, reuma en diabetes. Door de ziektes van Helen en Patrick schulden ontstaan. Dochter Kelly en haar zusjes zorgen voor hen omdat ze weinig meer kunnen. Kelly hoopt dat het geld wat de BN'ers verdienen wat aanpassingen in het huis te kunnen doen, de schulden af te betalen en de uitvaart van haar moeder te kunnen betalen. In Deze quiz is voor jou spelen twee duo's van BN'ers zoveel mogelijk geld bij elkaar voor iemand die dit heel goed kan gebruiken. De persoon die verrast wordt is op bezoek bij de persoon die het geregeld heeft en dan gaat plots de tv aan met het goede nieuws van Linda de Mol...


Onmogelijke Duetten: o.a. Jamai en Willeke Alberti

SBS 6
21:30 uur

Een aantal Nederlandse artiesten krijgt de kans om, dankzij moderne technieken, een duet te zingen met een bijzondere artiest. Deze week zijn dat onder anderen Trijntje Oosterhuis, Willeke Alberti en Tino Martin. Jamai swingt in deze aflevering de pan uit in een videoclip van zijn favoriete artiest en Trijntje Oosterhuis doet iets wat ze eigenlijk nooit had gedurfd. Ook Willeke Alberti, Dwight Dissels, Loes Haverkort en Tino Martin delen een persoonlijke verhaal bij hun onmogelijke duet. De artiesten waarmee de Nederlanders zingen zijn een onmogelijke duetpartner omdat ze bijvoorbeeld overleden zijn of zo'n grote artiest zijn dat ze onbereikbaar zijn om eens mee te zingen.


Concert: Een nieuwe lente, een nieuw geluid

NPO 2
21:45 uur

In de Keukenhof luiden jonge, getalenteerde musici op verschillende instrumenten de lente in. Van Mendelssohn en Gershwin tot filmmuziek uit Star Wars en Intouchables; het programma vormt een kleurrijk geheel met het prachtige bloemendecor. NPO Radio 4-presentator Leonard Evers, tevens componist en dirigent, presenteert het muziekprogramma en maakt hiermee zijn tv-debuut. Terwijl de bloemen in Keukenhof uitbundig bloeien, schitteren de jonge musici tijdens dit nieuwe concert met prachtige uitvoeringen en verrassende samenwerkingen en composities. Met onder anderen het strijkkwartet Het Animato, harpist Joost Wilemze, zangeres Nai Barghouti, het zingende Kobra Ensemble en cellist Anton Sponk.


Theater: Hans Liberg - Attacca

NPO 1
22:15 uur

Vanavond is de theatershow Attacca van muziekkomiek Hans Liberg te zien op NPO 1. Het is een show met high en low: campingrepertoire, gecombineerd met een elitaire meezinger over George Condo. "George wie? Zoek dat zelf maar op", staat er in de beschrijving van de voorstelling. Wat niet veel mensen weten, is dat Hans Liberg een grote kunstverzameling heeft, maar daar niet graag mee te koop loopt. In Attaca daarover meer. Verder een virtuoze solo op de alpenhoorn. Klassiek, pop en alles wat er zo aan muziek te vinden is. Veel beweging en hippe arrangementen.


Thrillerfilm: Elle

NPO 3
22:35 uur

Thriller. Michèle lijkt onverwoestbaar. Ze is hoofd van een toonaangevend videogamebedrijf en hanteert zowel zakelijk als privé dezelfde genadeloze houding. Maar als ze in haar huis wordt aangevallen en verkracht door een onbekende man verandert haar leven drastisch. Ze besluit zelf achter de dader aan te gaan en belandt in een spannend kat-en-muisspel dat elk moment uit de hand kan lopen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Onmogelijke duetten met Jamai en Willeke Alberti, Deze quiz is voor jou en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV