Pinksteren 2021: Deze 3 populaire films streamen we massaal op Netflix

Pinksteren 2021: Deze 3 populaire films streamen we massaal op Netflix
Misdaad met Tom Cruise en meer

Film :

Het Pinksterweekend 2021 is in volle gang, maar wat streamen we in deze dagen nu het meest? Veel misdaad en nog meer zombies staan op het menu. Gids.tv heeft de meest populaire films op een rij gezet.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

3. American Made (2017)

IMDb ★ 6,8

Tom Cruise in de misdaadfilm 'American Made'
De film is gebaseerd op het verhaal van Barry Seal. Seal smokkelde als piloot drugs voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Na zijn aanhouding werd hij door de CIA gerekruteerd voor een undercoveroperatie. Op entertainmentvlak is alles dik in orde, in deze toch wel typische Tom Cruise misdaadavontuur, zoals alleen hij dat kan. Lees hier waar je de film American Made kunt streamen.

2. Ferry (2021)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,2

Frank Lammers en Elise Schaap in de film 'Ferry'
Hou je niet van de Netflix-serie Undercover, dan nog is deze spin-off van de serie een dikke aanrader. Een lekkere wegkijker met een brute Frank Lammers en de prachtige actrice Elise Schaap in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Ferry kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Ferry

1. Army of the Dead

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 6,1

Dave Bautista in de film 'Army of the Dead'
Eerlijk is eerlijk, de speelduur is een half uur te lang met een paar overbodige dramascènes. Maar als de actie daar is komen de hoogtepunten in rap tempo voorbij in deze brute popcornknaller. Een gloednieuwe epische zombieslasher van succesvol regisseur Zack Snyder staat klaar op Netflix, en dat is soms rennen voor je leven. Lees hier waar je de film Army of the Dead kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Army of the Dead

Lees hier het artikel: Deze films en series zijn nieuw op Netflix in tweede helft van mei 2021


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pinksteren 2021: Deze 3 populaire films streamen we massaal op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier