Pinksteren 2021: Deze 3 populaire series streamen we massaal op Netflix

Pinksteren 2021: Deze 3 populaire series streamen we massaal op Netflix
Met Who Killed Sara? en meer

Kijktip :

Het pinksterweekend draait op volle toeren, waar een lekkere lange vrije dag bijzonder geschikt is om een serie te bingen. Gids.tv zet de meest populaire series op een rij.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

3. Jurassic World: Camp Cretaceous (2020 - heden)

IMDb ★ 7,2

In deze serie gaan zes tieners op avonturenkamp bij Kamp Krijtastisch. De tieners moeten zien te overleven tussen de dinosaurussen. De serie is gebaseerd op de Jurassic World-filmreeks. Een leuke animatieserie met nieuwe afleveringen vol avontuur en levensgevaarlijke en lieve Dino's. Lees hier waar je serie Jurassic World: Camp Cretaceous kunt streamen.

2. Undercover (2019 - heden)

Gids.tv ★★★★ | IMDb ★ 7,8

Tom Waes en Frank Lammers in Undercover
In Nederland waren de fans niet helemaal tevreden over de schermtijd van Ferry Bouman en zijn vriendin Danielle in seizoen 2 van deze Netflix-serie Undercover. De spin-off film Ferry (lees hier onze filmrecensie) heeft dat inmiddels helemaal goed gemaakt. En het blijkt wel, want de serie staat nog steeds op een trotse tweede plaats. Lees hier waar je de serie Undercover kunt streamen.

1. Who Killed Sara? seizoen 2 (2020 - heden)

IMDb ★ 6,5

Het tweede seizoen van de Mexicaanse misdaadserie ¿Quién mató a Sara? (in het Engels Who Killed Sara?) heeft een hyperactieve aaneenschakeling van plotwendingen en dat werkt verrassend goed. Het mysterie rondom de dood van tiener Sara hield de kijkers aan de buis gekluisterd. Een misdaadserie met soap-elementen staat seizoen 2 nu op Netflix. Lees hier waar je de serie Who Killed Sara? kunt streamen.

Lees hier het artikel: Friends: The Reunion op vrijdag 28 mei exclusief te zien op SBS6


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pinksteren 2021: Deze 3 populaire series streamen we massaal op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier