Vanavond op tv: De Spuiten & Slikken Sekstest en start thrillerserie 'Smother'

Vanavond op tv: De Spuiten & Slikken Sekstest en start thrillerserie 'Smother'
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 24 mei

Kijktip :

De Spuiten en Slikken Sekstest van 2021 is vanavond nogmaals te zien op NPO 3. De uitzending was in januari van dit jaar al eens te zien. In de test worden BN'ers en kijkers getest op hun kennis van seks, seksualiteit en genderidentiteit. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 24 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Quiz: Spuiten en Slikken Sekstest

NPO 3
20:25 uur

In de Spuiten en Slikken Sekstest worden BN'ers in de studio en het zoom-publiek thuis getest op hun kennis over seks, seksualiteit en genderidentiteit. De test was eerder dit jaar al eens te zien en wordt vanavond herhaald. Presentatoren Dzifa Kusenuh,Emma Wortelboer en Jurre Geluk stellen 25 meerkeuzevragen in wat als een 'sexpeditie' genoemd kan worden. De BN'ers die getest worden op hun kennis zijn Koen Kardashian, Jessie Maya, Eva Eikhout, Nienke Plas en Rapper Poke.


Actiefilm: John Wick Chapter 2

Veronica
20:30 uur

John Wick is een legendarische huurmoordenaar die wordt gedwongen terug te keren uit zijn pensioen. Gebonden door een onontkoombare bloedschuld aan een Italiaanse crimineel, Santino D'Antonio, reist hij naar Italië waar hij het op moet nemen tegen de dodelijkste moordenaars van de wereld. Hij bevindt zich in een gevaarlijke omgeving in het hart van de geheime criminele gemeenschap van Rome, omdat elke moordenaar in het bedrijf ervan droomt de legendarische Wick in het nauw te drijven. Doordrenkt van bloed en genadeloos opgejaagd, kan John Wick een vreedzame pensionering zeker vergeten, want in dit dodelijke ballet van kogels kan niemand het er in een stuk van afbrengen.


Avonturenfilm: Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

NET 5
20:30 uur

Indiana Jones heeft maar één levensdoel: de wereld afreizen op zoek naar archeologische rijkdommen. Hij is een avonturier die voor niets terugschrikt om zijn doel te bereiken en zijn concurrenten te verslaan. Zijn voornaamste tegenstrever is Belloq, een gewetenloze Franse archeoloog in dienst van nazi-Duitsland. In 1936 wil Hitler absoluut de Ark des Verbonds in zijn bezit krijgen. Indiana Jones krijgt de opdracht om de ark te vinden voordat de nazi's dat doen.


Nieuw: Smother

BBC First
21:00 uur

Vanaf vanavond is de Ierse drama-thrillerserie Smother zes maandagen om 21:00 uur te zien op BBC First, de Nederlandse zender met Britse tv-series. Het spannende Smother is een combinatie van een familiedrama en een thriller en gaat over diep verborgen geheimen en de onbedoelde gevolgen ervan. Na de onverwachte dood van haar man Denis probeert Val erachter te komen wat er gebeurd is in de uren nadat hij op haar verjaardagsfeest een scène veroorzaakte door hun scheiding aan te kondigen. Het manipulerende gedrag van Denis diepe sporen heeft nagelaten bij alle gezinsleden. Gaandeweg dringt het tot haar door dat een van hen daardoor mogelijk tot moord werd gedreven.


Dionne Dichtbij: Máxima**

NPO 1
21:25 uur

Vanavond blikt Dionne Stax in Dionne Dichtbij terug op het huwelijk van Máxima en de huidige koning Willem-Alexander. Na een lange en emotionele aanloop is het dan zover: op 2-2-2002 trouwt Máxima Zorreguieta haar kroonprins. Tijdens het burgerlijk huwelijk in de Amsterdamse Beurs van Berlage hangt - ondanks de voelbare afwezigheid van haar ouders - een ontspannen sfeer. Ook legt de vaste couturier van Máxima, Edouard Vermeulen, in deze aflevering uit waarom Máxima zo'n stijlicoon is.


Pointer: anorexiazorg

NPO 2
22:10 uur

Het onderzoeksjournalistieke programma Pointer onderzoekt deze week waarom jongeren met anorexia soms eerder in het ziekenhuis belanden dan in een behandelcentrum. Neem bijvoorbeeld de 23-jarige Mélanie. Ze lag zeven weken lang in het ziekenhuis met een levensbedreigend laag gewicht te wachten op een plek in een kliniek. Behandeling had ze toen nog maar amper gehad.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV