Tv-première John Wick: Chapter 3 - Parabellum dinsdag te zien op Veronica

Tv-première John Wick: Chapter 3 - Parabellum dinsdag te zien op Veronica
Nieuwe première in Veronica Meimaand Filmmaand

Kijktip :

Keiharde actie, een hoge kill rate en een tikkende klok: Daar staat John Wick garant voor. De tv-première van de actiefilm John Wick: Chapter 3 - Parabellum is dinsdag te zien op Veronica. Je kunt John Wick: Chapter 3 - Parabellum ook streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
John Wick (Keanu Reeves) had eigenlijk geëxecuteerd moeten worden, maar de hoogste baas van het Continental, Winston (Ian McShane), gaf hem een uur voorsprong voordat zijn lidmaatschap ingetrokken zou worden en hij buitengesloten zou worden. John probeert te overleven, en hij vecht en moordt zich een weg uit het duistere New York City.

Keanu Reeves als John Wick

Lees hier onze filmrecensie over John Wick Chapter 3 - Parabellum.

Cast
Naast Keanu Reeves (The Matrix) en Halle Berry (Kingsman: The Golden Circle) zijn ook Laurence Fishburne (Ant-Man and the Wasp) en Asia Kate Dillon (Orange Is the New Black) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Chad Stahelski (John Wick).

De film John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op dinsdag 25 mei om 20.30 uur te zien op Veronica. Daarnaast is de film te streamen via Netflix.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-première John Wick: Chapter 3 - Parabellum dinsdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV