Science fiction thriller Upgrade is dinsdag 25 mei te zien op Veronica

Science fiction thriller Upgrade is dinsdag 25 mei te zien op Veronica
Geregisseerd door Leigh Whannell (The Invisible Man)

Kijktip :

Leigh Whannell zette de laatste jaren flink wat goede films op band. Naast de Saw franchise was The Invisible Man vorig jaar een grote hit. Een andere film van zijn hand, de thriller Upgrade, is dinsdag te zien op Veronica.

Het verhaal
In de nabije toekomst beheert technologie alle aspecten van het leven, wat lastig is voor een technofobe man als Grey. Wanneer hij en zijn vrouw met een carjacking te maken hebben en zij daarbij wordt doodgeschoten, wil hij zich wreken. Hij is echter verlamd geraakt waardoor zijn enige hoop gevestigd is op de computerchip STEM die bij hem moet worden ingeplant.

Logan Marshall-Green als Grey Trace

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
De film heeft een cyberpunk stijltje, wat goed werkt voor dit soort films. Hoofdrolspeler Logan Marshall-Green zet een geweldige rol neer. Als je liefhebber bent van films als Venom en Ex Machina, dan moet je deze film gezien hebben. Deze thriller is één van de betere films van 2018 en zeker het kijken waard. 4 sterren.

Cast
Naast Logan Marshall-Green (Prometheus) en Betty Gabriel spelen ook Harrison Gilbertson en Melanie Vallejo in deze film. Deze productie is geregisseerd door Leigh Whannell (The Invisible Man).

De film Upgrade (2018) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is op dinsdag 25 mei om 23.05 uur te zien op Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV