Maandag in Beau: Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Wouter Hardy over succesvol Songfestival

Maandag in Beau: Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Wouter Hardy over succesvol Songfestival
De gasten van maandag 24 mei

Kijktip :

Wat hebben we de afgelopen week kunnnen genieten van een hoop Songfestival-geweld in Nederland, met als hoogtepunt de grote finale op zaterdag. Deze editie van het Songfestival in Rotterdam Ahoy was een succes, aan tafel bij Beau wordt erover nagepraat. Wie schuiven er vanavond allemaal aan bij Beau?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Beau - maandag 24 mei

  • Een onverwachte wending in het leven van cabaretier en acteur Leo Alkemade: op de racefiets begon hij te zingen en nu komt er een album. Vanavond speelt hij zijn debuutsingle: ‘In Het Wiel’.

  • 200 miljoen mensen zagen hoe het Eurovisie Songfestival 'Open Up' met pracht en praal ons land op de kaart zette. Presentatoren Edsilia Rombley en Chantal Janzen schuiven samen met Wouter Hardy aan, die er met de juryvote en Marcel Bezençon Composer Award van doorging.

  • Wie denkt dat de Verenigde Staten het favoriete land van Mart Smeets is, heeft het mis: Canada is zijn grote liefde. Het afgelopen jaar dompelde hij zich onder in het op één na grootste land ter wereld en schreef het boek “O Canada”. Vanavond vertelt hij erover.

  • Nick Schallies startte een inzamelingsactie voor de politie na de overval bij Broek in Waterland. Vanavond vertelt hij erover.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Beau: Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Wouter Hardy over succesvol Songfestival of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier