Mooi filmdrama Miracles from Heaven woensdag te zien op RTL 8

Mooi filmdrama Miracles from Heaven woensdag te zien op RTL 8
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Jennifer Garner bouwt vrijwel ongemerkt een uitstekend oeuvre op in Hollywood, maar soms kiest ook zij voor een sentimentele ziekte-van-de-week-film. Wonderbaarlijk genoeg pakt Miracles from Heaven nog vrij aardig uit. Deze film is woensdag te zien op RTL 8 en je kunt Miracles from Heaven streamen via onder meer Google Play en iTunes.

Het verhaal
De godsdienstige Christy is de moeder van de tienjarige Anna, die lijdt aan een zeldzame, ongeneeslijke ziekte. In haar hevige wanhoop, maar min of meer tegen beter weten in, wendt Christy zich met haar dochtertje tot een specialist in Boston, helemaal aan de andere kant van Amerika. Wanneer dat tegenvalt, begint zij van lieverlee haar sterke geloof te verliezen...

Beoordeling Gids.tv: ★★★
Veel Amerikaanser dan Miracles from Heaven ga je het niet krijgen. Hollywoodsentiment speelt een grote rol en de hoofdpersonages zijn zeer fanatieke aanhangers van het christelijke geloof. Het zijn elementen waar je tegen moet kunnen en die zeker niet iedereen zullen aanspreken. Toch vertelt de film een mooi verhaal en zien we een aantal prima acteerprestaties, vooral van hoofdrolspeelster Jennifer Garner. We zien ook nog enkele andere bekende gezichten in bijrollen, zoals Queen Latifah en John Carroll Lynch.

Cast
Naast Jennifer Garner (Juno) en Kylie Rogers (Collateral Beauty) zijn ook Martin Henderson (Everest) en Eugenio Derbez (Geostorm) te zien in Miracles from Heaven. Deze productie is geregisseerd door Patricia Riggen.

Miracles from Heaven (2016) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op woensdag 26 mei om 20.25 uur te zien op RTL 8. Genre: drama. Speelduur: 109 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mooi filmdrama Miracles from Heaven woensdag te zien op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV