Openingsshow finale Champions League exclusief te zien op KIJK en Gids.tv

Openingsshow finale Champions League exclusief te zien op KIJK en Gids.tv
Marshmello, Selena Gomez en Khalid treden op

Nieuws :

Op zaterdag 29 mei wordt de Champions League-finale tussen Manchester City en Chelsea gespeeld in het Estádio do Dragão in Porto, Portugal. De wedstrijd wordt voorafgegaan door een spectaculaire openingsshow, die vanaf 20.50 uur exclusief te zien is op KIJK.nl en een livestream via Gids.tv.

Marshmello
Voor het begin van de finale vindt er een vijftien minuten durende openingsact plaats, met Marshmello als hoofdartiest. Hij is op dit moment één van de populairste EDM-artiesten ter wereld en scoorde de afgelopen jaren hits als 'Friends', 'Happier' en 'Come & Go'. Marshmello zal onder meer een medley van zes grote hits ten gehore brengen, maar hij is niet de enige artiest die het podium beklimt.

Selena Gomez
De dj krijgt namelijk gezelschap van niemand minder dan Selena Gomez en Khalid, ook twee grote namen uit de muziekwereld met tal van hits achter hun naam. En daar houdt het spektakel niet op: er wordt door middel van de nieuwste technologieën een prachtige digitale omgeving gecreëerd bij de act en we zien tijdens de act diverse grote voetbalsterren en hoogtepunten uit de Champions League. Kortom, een onvergetelijke inleiding voor de grote finale.

Voorafgaand aan de Champions League-finale Manchester City - Chelsea (zaterdag 29 mei, 21.00 uur) is de openingsshow vanaf 20.50 uur live te zien op KIJK.nl en een livestream via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Openingsshow finale Champions League exclusief te zien op KIJK en Gids.tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier