Oudjes schitteren in feelgoodfilm The Bucket List, zaterdag op België Eén

Oudjes schitteren in feelgoodfilm The Bucket List, zaterdag op België Eén
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

In 2007 hadden Jack Nicholson en Morgan Freeman allebei al lange carrières achter de rug, met vele legendarische rollen. Regisseur Rob Reiner bracht ze voor de eerste keer samen in de mooie feelgoodfilm The Bucket List, zaterdag te zien op België Eén. Je kunt The Bucket List streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
The Bucket List gaat over multimiljonair Edward Cole en automonteur Carter Chambers. Zij zijn twee uitersten die elkaar leren kennen wanneer ze in het ziekenhuis op één kamer komen te liggen. Ze blijken meer met elkaar gemeen te hebben dan ze op voorhand dachten. Zo willen ze nog een aantal zaken ondernemen voordat ze het loodje leggen en hebben beiden een onbewust verlangen om met zichzelf in het reine te komen. Ze maken samen een onvergetelijke reis, worden beste vrienden en leren om alles uit het leven te halen wat er in zit.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
De critici waren niet bepaald te spreken over The Bucket List, maar toch is deze film uitgegroeid tot een kleine publieksfavoriet - al was het maar vanwege de mooie hoofdrollen van Jack Nicholson en Morgan Freeman. Het is een genot om de twee heren in actie te zien in deze vermakelijke film, waarin ze allerlei avonturen beleven. Helaas laten de special effects het in enkele van deze scènes nogal afweten, maar toch mag dat de pret niet drukken. De balans tussen grappige en ontroerende momenten is bovendien uitstekend.

Cast
Naast Jack Nicholson (The Departed) en Morgan Freeman (Million Dollar Baby) zijn ook Sean Hayes (Monsters University) en Beverly Todd (Crash) te zien in The Bucket List. Deze film is geregisseerd door Rob Reiner (When Harry Met Sally).

The Bucket List (2007) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is zaterdag 20 november om 21.20 uur te zien op België Eén. Genre: comedy, drama. Speelduur: 97 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oudjes schitteren in feelgoodfilm The Bucket List, zaterdag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV