Woensdag in De Vooravond: Angela de Jong over de Zilveren Nipkowschijf 2021

Woensdag in De Vooravond: Angela de Jong over de Zilveren Nipkowschijf 2021
Dit zijn de gasten van woensdag 26 mei

Kijktip :

Elke werkdag schuiven interessante gasten aan bij De Vooravond. In de talkshow praten presentatoren van de show Fidan Ekiz en Renze Klamer over de meest actuele onderwerpen. Bekijk hieronder wie vanavond te gast zijn.

De gasten in De Vooravond - woensdag 26 mei

  • Na zeven jaar zonder eindtoernooi is het eindelijk zover: Nederland speelt mee op het EK voetbal. Vanmiddag maakte bondscoach Frank de Boer de 26 spelers bekend waarmee zijn Oranje op 13 juni tegen Oekraïne aftrapt. We blikken vanavond vooruit op een bijzonder EK met Studio Sport-presentator Sjoerd van Ramshorst, ESPN-verslaggever Fresia Cousiño Arias en SBS- en Ziggo Sport-commentator Wytse van der Goot.

  • ‘’A ‘Roman Tragedies’ for the History Books’’ kopte The New York Times over de theater-livestream van drie Shakespeare tragedies, verzorgd door het International Theater Amsterdam (ITA). Vanaf aankomende zondag zendt de VPRO twee weken lang een, speciaal voor televisie gemaakte, bewerking van de in totaal zes uur durende ‘Romeinse Tragedies’ uit. Aan tafel: regisseur Ivo van Hove en acteurs Hans Kesting en Majd Mardo.

  • Vanmiddag kwam een vakkundige tv-jury bij elkaar om de genomineerden voor de Zilveren Nipkowschijf 2021 te selecteren. Juryleden en tv-critici Angela de Jong, van het AD, en Renate van der Bas, van Trouw, maken in de uitzending de drie kanshebbers voor de grootste juryprijs voor het beste tv-programma van het jaar bekend.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in De Vooravond: Angela de Jong over de Zilveren Nipkowschijf 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV