Woensdag in Beau: Peter. R de Vries over nieuwe update in rechtszaak Ridouan Taghi

Woensdag in Beau: Peter. R de Vries over nieuwe update in rechtszaak Ridouan Taghi
Dit zijn de gasten van woensdag 26 mei

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van woensdag 26 mei

  • Een grote schok woensdag (26 mei) in de rechtszaak rond Ridouan Taghi. Nabil B., kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, heeft de overeenkomst met het OM opgeschort en wil voorlopig geen medewerking meer verlenen. Vertrouwenspersoon van Nabil. B, Peter. R de Vries, schuift aan.

  • Na maanden van lockdown gaat het opeens hard met de cijfers en gaan we – sneller dan verwacht – verder versoepelen. Met Ernst Kuipers bespreken we vanavond bij Beau hoe het verder moet met de uitgestelde zorg, nu de druk op de ziekenhuizen afneemt.

  • Nog zestien dagen en dan start het EK voetbal. We bespreken de kersverse EK-selectie met sportverslaggever Helene Hendriks. Ook nemen we de leukste en opvallendste Oranjecampagnes door met Jordi van de Bovenkamp.

  • Aysha de Groot en Boudewijn de Groot zijn kleindochter en opa, maar ze delen nog meer. De liefde voor muziek. Terwijl de een aan het begin van een carrière staat, zit de ander toch redelijk aan het einde. Vanavond zijn ze samen te gast.

Later volgen er mogelijk meer gasten.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: Peter. R de Vries over nieuwe update in rechtszaak Ridouan Taghi of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV