K2 zoekt K3: Samantha Steenwijk en Gordon nemen plaats in jury talentenjacht

K2 zoekt K3: Samantha Steenwijk en Gordon nemen plaats in jury talentenjacht
Tooske Ragas wordt de presentatrice

Nieuws :

Na het vertrek van Klaasje Meijer uit K3 moet de meidengroep weer aangevuld worden met een nieuw lid. Dit najaar is daarom de talentenjacht K2 zoekt K3 te zien op SBS6. Inmiddels is bekend wie de jury vormen en wie het programma zullen presenteren.

K2 zoekt K3 gemist? Kijk vanaf het najaar elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Jury
De jury bestaat uit twee onderdelen: een duo dat zich focust op de zangkwaliteiten van de deelnemers (de hoor-jury) en een tweetal dat zich bezighoudt met de performance en de K3-factor (de zie-jury). De twist zit 'm erin dat de hoor-jury blind jureert en de zie-jury niets hoort van het optreden. De hoor-jury bestaat uit Samantha Steenwijk en de Vlaamse zangeres Natalia Druyts, de zie-jury wordt gevormd door Gordon en Ingeborg Sergeant, ook een Vlaamse zangeres.

Lees verder onder de video's.

Publieksjury
Als alle vier de juryleden positief zijn over een kandidaat, mag die door naar de publieksjury. Hierin zitten honderd willekeurige Nederlanders en Vlamingen, van verschillende leeftijden. Zij beslissen wie er door mogen naar de studioshows. Het geheel wordt gepresenteerd door een Nederlands-Vlaams duo. Namens ons land wordt Tooske Ragas afgevaardigd, die in het verleden ook Idols en Popstars heeft gepresenteerd. De Vlaamse helft van het duo is Kürt Rogiers.

K2 zoekt K3 is in het najaar van 2021 te zien op SBS6. Wanneer het programma precies te zien is, is nog niet bekend; zodra dit bekend is lees je het op Gids.tv. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van K2 zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op K2 zoekt K3: Samantha Steenwijk en Gordon nemen plaats in jury talentenjacht of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier