Documentaire FTBLL - Can You Kick It vrijdag te zien op NPO 3

Documentaire FTBLL - Can You Kick It vrijdag te zien op NPO 3
Dansen en voetballen

Kijktip :

Op vrijdag 28 mei kun je op NPO 3 genieten van de unieke documentaire FTBLL - Can You Kick It. Hierin brengt regisseur/choreograaf Marco Gerris een hommage aan de verschillende dansvormen en disciplines die hun oorsprong vinden in het straatleven. Een bijzondere combinatie van dans en voetbal is het gevolg.

FTBLL - Can You Kick It gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Carré
Al dansend en voetballend reclaimen acht performers Amsterdam met hun indrukwekkende bewegingen, die regelmatig de zwaartekracht tarten. Hun performance voert ze langs iconische plekken in de stad, zoals Koninklijk Theater Carré. Die vormen het toneel voor hun flitsende voetenwerk en soepele acties.

Gesprekken
Tegenover de hypnotische dansscènes staan ook diepgaande gesprekken met de verschillende hoofdrolspelers. Zij vertellen in deze documentaire wat hen beweegt. FTBLL - Can You Kick It schotelt de kijker een gestructureerde chaos voor die je van je adem beneemt, vol panna's, powermoves en speels camerawerk.

De documentaire FTBLL - Can You Kick It is op vrijdag 28 mei om 22.05 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu FTBLL - Can You Kick It terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaire FTBLL - Can You Kick It vrijdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier