Dinsdag 1 juni in Hier zijn de Van Rossems: op bezoek in Apeldoorn

Dinsdag 1 juni in Hier zijn de Van Rossems: op bezoek in Apeldoorn
Wat vinden de Van Rossems van de Gelderse stad?

Kijktip :

In de nieuwste aflevering van Hier zijn de Van Rossems gaan Maarten, Vincent en Sis op pad in Apeldoorn. Deze Gelderse plaats kent een geschiedenis die is vervlochten met de familiegeschiedenis van de Oranjes, maar daar willen de Van Rossems het niet over hebben.

Hier zijn de Van Rossems gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zomerherinneringen
En dus gaan ze niet naar Paleis het Loo, maar naar het door hen bewonderde Kröller-Müller Museum. Ook bezoeken de Van Rossems Radio Kootwijk, waar ze mooie zomerherinneringen aan bewaren. We krijgen te zien hoe Apeldoorn feitelijk een enorm dorp is, met prettige wijken waar het goed wonen is en parken waar je heerlijk kunt flaneren.

Gemeentehuis
Ook beschikt de stad over een behoorlijk in het oog springend gemeentehuis, een gebouw waar Maarten, Vincent en Sis natuurlijk hun ongezouten mening over willen geven. En dan is er nog een bijzondere persoon die de Van Rossems graag willen belichten: de Duitse messenfabrikant Eugen Hollaender, ook wel de "Apeldoornse Schindler" genoemd.

Hier zijn de Van Rossems is op dinsdag 1 juni om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 1 juni in Hier zijn de Van Rossems: op bezoek in Apeldoorn of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier