Manchester City - Chelsea live op tv en online (finale Champions League)

Manchester City - Chelsea live op tv en online (finale Champions League)
Eindstrijd om de Cup met de Grote Oren

Sport :

Na een lang en zwaar seizoen staat zaterdag (29 mei) de laatste grote clubwedstrijd op het programma. De finale van de Champions League tussen Manchester City en Chelsea is live te zien op SBS6, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Bekijk ook de pre-show van Marshmello exclusief op KIJK.nl.

Samenvatting en hoogtepunten Manchester City - Chelsea

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Prestaties
De finale is een onderonsje tussen twee Engelse grootmachten, die twee zeer verschillende seizoenen kenden. Manchester City werd glansrijk kampioen van Engeland, terwijl Chelsea tot de laatste dag moest strijden voor een plekje bij de eerste vier om ook volgend seizoen zeker te zijn van Champions League-voetbal. Chelsea verloor bovendien de finale van de FA Cup-finale, nadat ze in de halve finale wél wisten te winnen van Manchester City.

Lees verder onder de video's.

Road to the final
Ook in de Champions League ging het lang niet altijd van een leien dakje. Beide clubs werden in de groepsfase eerste, maar daarna volgden enkele lastige tegenstanders. City versloeg Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain (de winnaar van vorig jaar), terwijl Chelsea afrekende met Atlético Madrid, FC Porto en Real Madrid. Wie blijkt er in de finale het sterkst en pakt de Cup met de Grote Oren?

Manchester City - Chelsea is op zaterdag 29 mei om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.30 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Manchester City - Chelsea live op tv en online (finale Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier