Donderdag in Op1: Hans Klok & Albert Verlinde over hun comeback

Donderdag in Op1: Hans Klok & Albert Verlinde over hun comeback
Dit zijn de gasten van donderdag 27 mei

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Maaike Timmerman. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 27 mei

  • 2021 is voor showmannen Hans Klok en Albert Verlinde het jaar waarin zij terug naar de basis gaan. Na grootse shows in Vegas keert illusionist Hans Klok terug naar het circus in Utrecht. Albert Verlinde verruilde het produceren van musicals voor de politiek, toch keert hij nu weer terug in zijn geliefde theaters. Vanavond bij Op1 vertellen de mannen alles over deze opvallende comebacks.

  • Bert Kops was ooit de beste worstelaar van Nederland, maar gaf het sportleven bijna op voor een carrière in het criminele circuit. Het scheelde weinig of hij ging in zee met criminelen als Willem Holleeder en Cor van Hout. Inmiddels runt hij al 36 jaar een succesvolle vechtschool.Gerlof Leistra schreef een biografie over het turbulente leven van ‘Bertje Kops’ en vanavond vertellen ze hierover bij Op1.

  • België is al sinds 17 mei in de ban van de klopjacht op de extremistische militair Jürgen Conings. De voortvluchtige militair zou het gemunt hebben op ‘virologen en het regime’ en is zwaar bewapend.Sander Aarts trainde jarenlang onze Special Forces en weet welke technieken Conings zou kunnen gebruiken om onder de radar te blijven. Vanavond vertelt hij bij Op1 samen met de Vlaamse misdaadjournalist Fatma Taspinar over deze bijzondere zaak.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Hans Klok & Albert Verlinde over hun comeback of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV