Donderdag in De Vooravond: Esmée van Kampen & Nesim el Ahmadi over Friends-reünie

Donderdag in De Vooravond: Esmée van Kampen & Nesim el Ahmadi over Friends-reünie
Dit zijn de gasten van donderdag 27 mei

Kijktip :

Elke werkdag schuiven interessante gasten aan bij De Vooravond. In de talkshow praten presentatoren van de show Fidan Ekiz en Renze Klamer over de meest actuele onderwerpen. Bekijk hieronder wie vanavond te gast zijn.

De gasten in De Vooravond - donderdag 27 mei

  • Er is enorm veel reguliere zorg uitgesteld, zegt de media. Minister voor Medische Zorg en Sport Tamara van Ark wil dat deze achterstand voor het einde van het jaar is ingehaald. Maar is dat haalbaar? Ze licht haar plannen toe, samen met Bianca Buurman, voorzitter van Beroepsvereniging Verzorgenden & Verpleegkundigen.

  • Met klei, slib en zand is er midden in het Markermeer een eilandengroep gemaakt om zo de biodiversiteit te redden, die sinds de aanleg van de Afsluitdijk hard omlaag kelderde. Natuurfilmer Cees van Kempen legde het gehele proces vast voor zijn docu ‘Marker Wadden’ en vertelt vanavond met Vroege Vogels-presentator Menno Bentveld en ecoloog Camilla Dreef over dit unieke natuurproject. 

  • Zaterdag gaat de Boekenweek van start! Roxane van Iperen schreef dit jaar het Boekenweekessay, getiteld ‘De Genocidefax’. Net als in haar 4 mei-speech op de Dam, schuwt ze daarin niet om een kritische blik op de maatschappij te werpen.

  • Fans moesten lang wachten, maar eindelijk is het zover: de Friends-reünie wordt vanavond in de VS op TV uitgezonden, en is morgen ook in Nederland te zien. We vieren dit feestje met vier rasechte Friends-fans: presentatrice Roos Moggré, cabaretier Alex Ploeg, actrice Esmée van Kampen en YouTuber Nesim el Ahmadi.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: Esmée van Kampen & Nesim el Ahmadi over Friends-reünie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier