Recensie: Blue Miracle is waargebeurd feelgoodverhaal met Hollywood-legende Dennis Quaid

Recensie: Blue Miracle is waargebeurd feelgoodverhaal met Hollywood-legende Dennis Quaid
Hartverwarmend maar weinig verrassend

Film :

Vanaf 27 mei staat de films Blue Miracle op Netflix. De inmiddels 67-jarige acteur Dennis Quaid (duidelijk geholpen door een spuitje botox hier en daar) in een nieuwe dramafilm die de rimpels in zijn gezicht doet verdwijnen als sneeuw voor de zon. Lees hier de filmrecensie van Blue Miracle.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Casa Hogar
Het weeshuis Casa Hogar staat op het punt om failliet te gaan en het water staat letterlijk en figuurlijk tot de lippen. Nadat orkaan Odile toeslaat in 2014, besluiten een groep bewoners mee te doen aan 's werelds grootste vistoernooi in de hoop het prijzengeld te winnen om hun huis te redden.

Jimmy Gonzales, Anthony Gonzalez en Dennis Quaid in de film 'Blue Miracle'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Wie zin heeft in een waargebeurde familiefilm over een weeshuis in nood, heeft een aardige film te pakken met deze Blue Miracle. Mede door de sympatieke cast onder andere Jimmy Gonzales (Godzilla II: King of the Monsters) en Fernanda Urrejola (Narcos: México) is het goed vertoeven. Jammer genoeg speelt Dennis Quaid niet de rol van zijn leven en is er een weinig verrassend script die alle clichés uit het water vist die er maar te bedenken zijn. Het eindresultaat is een mix van saaie momenten in een soms hartverwarmend verhaal waar de kracht van geloof centraal staat. En dat is dan toch weer een plus. 2,5 ster.

Cast
Met Dennis Quaid (Midway), Bruce McGill (The Insider) en Raymond Cruz (Breaking Bad) spelen rollen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Julio Quintana (The Vessel).

Vanaf 27 mei 2021 is de film Blue Miracle te streamen op Netflix. Genre: Biografie, Drama, Avontuur. Tijdsduur: 95 minuten. IMDb-score: 6,7.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Blue Miracle is waargebeurd feelgoodverhaal met Hollywood-legende Dennis Quaid of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier