Vandaag o.a. KNVB-beker en Premier League Darts

Vandaag o.a. KNVB-beker en Premier League Darts
Belangrijkste livesport van donderdag 1 februari

Sport :

Gids.tv zet elke dag op een rij welke sport er op tv of via online streaming te zien is. Bekijk het overzicht van de belangrijkste sportverslagen van de dag.

Vanavond begint de Premier League Darts in Dublin. De komende zestien donderdagen spelen tien van de beste darters ter wereld een competitie tegen elkaar. Titelverdediger Michael van Gerwen neemt het op tegen wereldkampioen Rob Cross, die hem op het WK in de halve finales versloeg.

In de KNVB-beker wordt de laatste kwartfinale van het seizoen gespeeld. In Tilburg ontmoeten WIllem II en Roda JC elkaar. In het Spaanse bekervoetbal spelen topclubs Barcelona en Valencia tegen in de halve finale.

 • Golf
  Dag 1 van de Maybank Championship in Kuala Lumpur, met o.a. Joost Luiten (8:30 uur op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Golf).

 • Voetbal: Kwartfinale KNVB-beker
  Willem II - Roda JC (20:45 uur op Fox Sports 1, samenvatting om 23:10 uur op Veronica, aansluitend loting halve finales).

 • Voetbal: Halve finale Copa del Rey
  Barcelona - Valencia (21:30 uur op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select).

 • Darts
  Week 1 van de Premier League, met o.a. Daryl Gurney - Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen - Rob Cross (19:30 uur op RTL 7 en de livestream van RTL 7 Darts).

Nog 8 dagen tot de Olympische Winterspelen in Pyeongchang, elke dag te zien bij de NOS, Eurosport en BBC.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vandaag o.a. KNVB-beker en Premier League Darts of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV