Vrijdag in Op1: Diederik Gommers over aangekondigde corona-versoepelingen

Vrijdag in Op1: Diederik Gommers over aangekondigde corona-versoepelingen
De gasten van vrijdag 28 mei

Kijktip :

Diederik Gommers is vanavond te gast bij Op1 om te reageren op de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van vanavond. Wat vindt hij van de versoepelingen? Komen ze op het goede moment? Vrijdag presenteren Astrid Joosten en Paul de Leeuw Op1 names BNNVARA. Bekijk hieronder welke gasten er verder aanschuiven bij Op1 vanavond.

De gasten van vrijdag 28 mei

  • Het weer wordt beter, en dat betekent dat veel sportvissers de hengel uit de schuur halen en heerlijk gaan genieten aan de waterkant. En wie denkt dat dit vooral mannen zijn, heeft het mis: Lizette Beunders, Bo van Roeden en Regina Procee vertellen vanavond over hun passie voor sportvissen.
  • De net aangetreden demissionair minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag is vanavond te gast bij Op1 om te praten over mogelijke sancties voor Wit-Rusland nadat het land een passagiersvliegtuig naar de grond dwong om journalist en activist Roman Protasevitsj te arresteren.
  • Diederik Gommers bespreekt vanavond de 33e corona-persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Er lijkt goed nieuws aan te komen: de versoepelingen worden doorgezet.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Diederik Gommers over aangekondigde corona-versoepelingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier