Hoe laat is de Champions League-show van Marshmello te zien?

Hoe laat is de Champions League-show van Marshmello te zien?
Amerikaanse dj verzorgt openingsact

Nieuws :

Op zaterdag 29 mei staat de Champions League-finale tussen Manchester City en Chelsea op het programma. Voorafgaand aan de grootste clubwedstrijd ter wereld treedt de Amerikaanse dj Marshmello op in een exclusieve en unieke openingsact.

Hoe laat?
De openingsshow van Marshmello vindt direct voorafgaand aan de wedstrijd plaats. Deze show is in Nederland exclusief te zien op KIJK.nl en is op zaterdag 29 mei vanaf 20.50 uur beschikbaar. De hele openingsshow is te zien via de website van KIJK. Het belooft een groot spektakel te worden met bijzondere gastoptredens van andere grote artiesen.

Selena Gomez
Marshmello draait niet alleen een medley van zijn grootste hits, hij krijgt op het podium ook gezelschap van popster Selena Gomez en de beroemde R&B-zanger Khalid. Zij treden op in een unieke virtual reality-omgeving, dus het wordt een show die je gezien moet hebben!

Voorafgaand aan de Champions League-finale Manchester City - Chelsea (zaterdag 29 mei, 21.00 uur) is de openingsshow vanaf 20.50 uur live te zien op KIJK.nl en een livestream via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat is de Champions League-show van Marshmello te zien? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier