Vrijdag in De Vooravond: nabeschouwing corona-persconferentie met o.a. Ernst Kuipers

Vrijdag in De Vooravond: nabeschouwing corona-persconferentie met o.a. Ernst Kuipers
De gasten van vrijdag 28 mei

Kijktip :

Vanavond is alweer de laatste Vooravond van dit seizoen, en dan ook nog eens een korte uitzending vanwege de coronapersconferentie van 19.00 uur. De uitzending zal dan ook vooral in het teken staan van deze persconferentie. Er wordt nabeschouwd met onder andere Ernst Kuipers. Bekijk hieronder wie er vanavond nog meer te gast zijn.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 28 mei

  • Met journalist Suse van Kleef, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers, comedian Peter Pannekoek en zanger Typhoon bespreken Renze en Fidan de verwachte versoepelingen en kijken ze vooruit naar de zomer.
  • Vaste gasten Anna Gimbrère, Rasa Muller, Ellen Deckwitz en Ruud Smulders vertellen waar zij het meest naar uit kijken in de zomer.
  • Suzan & Freek sluiten de avond af met muziek!

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De Vooravond: nabeschouwing corona-persconferentie met o.a. Ernst Kuipers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier