Vanavond in Beau: Johan Derksen over stoppen met televisie

Vanavond in Beau: Johan Derksen over stoppen met televisie
De gasten van vrijdag 28 mei

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten op vrijdag 28 mei.

De gasten bij Beau van vrijdag 28 mei

  • Johan Derksen is misschien wel de meest controversiële man van ons land. Vandaag verscheen de biografie over Derksen, waarin hij bekend maakt dat hij stopt met televisie. We praten met Johan en met Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman over de onthullende biografie.

  • Na acht jaar stond Griekenland weer in de top 10 van het Eurovisie Songfestival, en dat allemaal dankzij de Utrechtse Stefania Liberakakis. Meer dan 200 miljoen kijkers zagen haar schitteren in een paars glitterpak. Met Stefania blikken we terug op het Songfestival.

  • 5 juni is het officieel zo ver: we mogen naar het museum, de kroeg en met vier mensen thuis het EK kijken. En de volgende versoepelingen komen er alweer bijna aan!
    Wouter de Winther praat ons bij na de persconferentie.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Beau: Johan Derksen over stoppen met televisie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier