Waar kan ik The Streamers in De Kuip kijken en hoe laat begint het concert?

Waar kan ik The Streamers in De Kuip kijken en hoe laat begint het concert?
De Final Farewell Tour in Rotterdamse voetbaltempel

Kijktip :

Na twee succesvolle livestream-concerten in respectievelijk Amsterdam en Den Haag is het nu tijd voor de allerlaatste show van The Streamers. De Final Farewell Show is op zaterdag 29 mei te zien via een livestream. Deze artiesten treden op.

Reserveer hier je ticket voor het concert The Streamers op zaterdag 29 mei.

Ticket kopen
Om te kunnen kijken naar de livestream van The Streamers, moet je van tevoren een ticket bestellen. Deze is te bestellen via deze website. Op die manier ben je gegarandeerd van een plaatsje op de eerste rij.

Lees hier welke artiesten optreden bij The Streamers.

Livestream
Op 29 mei gaan om 19.15 uur de virtuele deuren van De Kuip open. Het kan zijn dat er dan wat technische problemen ontstaan, waarschuwt de organisatie. Vanaf 20.15 uur gaat de show van start.

Het livestream-concert The Streamers: The Final Farewell Show is zaterdag 29 mei vanaf 19.15 uur te zien via een livestream. Hiervoor heb je een ticket nodig, die je kunt reserveren via de website van The Streamers.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Waar kan ik The Streamers in De Kuip kijken en hoe laat begint het concert? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier