Serierecensie: The Kominsky Method seizoen 3 is de grote Michael Douglas-show

Serierecensie: The Kominsky Method seizoen 3 is de grote Michael Douglas-show
Met Michael Douglas en Kathleen Turner

Film :

Vanaf 28 mei staat het derde seizoen van The Kominsky Method op Netflix. Eén van de betere komedieseries van Netflix is toe aan haar laatste seizoen: zonder hoofdrolspeler Alan Arkin. Lees hier de recensie van The Kominsky Method seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Acteren
Sandy Kominsky is een gewezen acteur die ooit succesvol was en nu acteerles geeft in Los Angeles. In het laatste seizoen wordt hij coach, maar gaat hij ook op voor een belangrijke rol. En dat alles zonder zijn beste vriend Norman Newlander, die hij moet begraven.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Het derde seizoen van The Kominsky Method staat garant voor een prachtige one-man show van Michael Douglas met een aantal bijrolletjes er omheen. Het verhaal is prima en biedt net genoeg diepte om de serie goed af te sluiten. Het seizoen krijgt een waardig einde, maar mist net dat snufje buddy-comedy. In zijn totaal is dit één van de beste komedieseries die Netflix heeft voortgebracht: 3,5 ster voor dit seizoen.

Cast
Michael Douglas (Ant Man), Kathleen Turner (Dumb and Dumber To) en Sarah Baker (Superintelligence) spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Chuck Lorre (The Big Bang Theory).

Vanaf 28 mei 2021 is The Kominsky Method seizoen 3 te streamen op Netflix. Genre: Komedie. IMDb-score: 8,2.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: The Kominsky Method seizoen 3 is de grote Michael Douglas-show of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier