Serierecensie: Rebel is taaie serie met humoristisch toontje

Serierecensie: Rebel is taaie serie met humoristisch toontje
Katey Sagal in de hoofdrol

Film :

Vanaf 28 mei staat het eerste seizoen van Rebel op Disney Plus. Star pakt uit met deze gloednieuwe serie, gebaseerd op levensechte evenementen uit de advocatenwereld. Lees hier de recensie van Rebel seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Advocatuur
Geïnspireerd door het leven van Erin Brockovich, is Annie "Rebel" Bello een advocaat zonder diploma in de rechten. Ze is een grappige, chaotische, briljante en onverschrokken vrouw die tot het uiterste gaat voor haar doelen en de mensen van wie ze houdt.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Disney Plus Star maakt best wel een dingetje van deze serie en dat is niet onterecht: het verhaal is interessant, de cast is, met naast Katey Sagal ook John Corbett en Andy Garcia in prima rollen, uitstekend en de muziek is heel passend. Toch is het geen serie om echt lekker bij te lachen, dat is toch iets wat deze serie mist. Lekker kijkvoer is het zeker, en daarom 3 sterren.

Cast
Katey Sagal, John Corbett, Lex Scott Davis en Kevin Zegers spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Krista Vernoff (Charmed).

Vanaf 28 mei 2021 is Rebel seizoen 1 te streamen op Disney Plus. Genre: Biografie, Drama. IMDb-score: 6,8.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Rebel is taaie serie met humoristisch toontje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier