Serierecensie: Genius: Aretha is fantastische vertelling over zingende superster

Serierecensie: Genius: Aretha is fantastische vertelling over zingende superster
Cynthia Erivo als de grote Aretha

Film :

Vanaf 4 juni staat het derde seizoen van Genius op Disney Plus. Na seizoenen over het ongelofelijke brein van Albert Einstein en het eigenaardige kunstleven van Pablo Picasso is nu Aretha Franklin aan de beurt. Lees hier de recensie van Genius: Aretha.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Muzikaal genie
Dit derde seizoen onderzoekt het muzikale genie en de onvergelijkbare carrière van Aretha Franklin, evenals de onmetelijke impact en blijvende invloed die ze heeft gehad op muziek en cultuur over de hele wereld. Het gospel-wonderkind, de uitgesproken burgerrechtenkampioen en misschien wel de grootste zangeres van de afgelopen 50 jaar.

Cynthia Erivo als Aretha Franklin

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Deze recensie gaat over de eerste twee afleveringen van Genius: Aretha.

In de eerste plaats ziet deze serie er fantastisch uit. De sets zijn geweldig aangekleed en de kostuums zijn wonderschoon. Cynthia Erivo zet een geweldige Aretha weg en wordt op geweldige wijze ondersteund door de bijrollen. Het verhaal komt langzaam op gang, maar draait eigenlijk altijd op het juiste moment de goede kant op, waardoor je ineens benieuwd bent hoe het verder gaat. Dat alleen is al heel wat waard: 4 sterren.

Cast
Cynthia Erivo (Harriet) Malcolm Barrett (Timeless) en Rebecca Naomi Jones (The Big Sick) spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Anthony Hemingway (The Wire).

Vanaf 4 juni 2021 is Genius seizoen 3 te streamen op Disney Plus. Genre: Drama. IMDb-score: 7,8.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Genius: Aretha is fantastische vertelling over zingende superster of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier