Recensie: Bon Bini: Judeska in da House keert na 6 maanden terug in de bioscoop!

Recensie: Bon Bini: Judeska in da House keert na 6 maanden terug in de bioscoop!
Met Jandino Asporaat, Cynthia Abma en Arjan Ederveen

Film :

Vanaf 5 juni is de film Bon Bini: Judeska in da House in de Nederlandse bioscopen te zien. In december 2020 werd er een strenge lockdown ingevoerd en sloten de bioscopen hun deuren en Judeska werd keihard aan de kant gezet. Nu krijgt ze echter een tweede kans in een soms hilarische film die helemaal actueel is. Lees hier de filmrecensie van Bon Bini: Judeska in da House.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Donder op joe, met je graftakkeface!
Tante Judeska levert haar nichtje Gabriëlla af op het grote landgoed van haar nieuwe vriend Lucas, als zijn vader, de Minister van Binnenlandse Zaken, een landelijke lockdown afkondigt. Gedwongen door de omstandigheden, maar ook uit wederzijds opportunisme, onderwerpen de twee families zich aan deze heftige beproeving. Als uitkomt dat Gabriëlla en Lucas plannen hebben om hun relatie met een huwelijk te bezegelen, is dat de lont in het kruitvat.

Jandino Asporaat als Tante Judeska in de film 'Bon Bini: Judeska in da House'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Eigenlijk zou vorig jaar het derde deel worden gedraaid van Bon Bini Holland, maar corona gooide ook hier roet in het eten. Deze spin-off rondom Asporaats populairste personage Judeska is een lockdownkomedie geworden. Vooral een luchtige komedie, soms ondeugend en soms zelfs erg grappig. Dit komt mede door de cast, want naast Jandino zijn er ook leuke rollen voor Cynthia Abma als de nette Liselot en Butler James, vertolkt door niemand minder dan Arjan Ederveen. Niets-aan-je-hoofd en niets-aan-de-hand-komedie met helaas wel een korte speelduur van 80 minuten. De fans mogen dit absoluut niet missen. Drie sterren.

Lees hier het artikel: Bioscopen eindelijk weer open: top 10 films in juni 2021

Cast
Naast Jandino Asporaat (Bon Bini Holland) zijn ook Cynthia Abma (Oogappels en Goeden Tijden Slechte Tijden), René van Zinnicq Bergman (Flikken Rotterdam), Davy Eduard King (Zwaar Verliefd!) en Arjan Ederveen (Lang & Gelukkig) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Jonathan Herman.

Vanaf 5 juni 2021 is de film Bon Bini: Judeska in da House in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: Komedie. Tijdsduur: 80 minuten. IMDb-score: 6.4.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV